Головна » 2017 » Січень » 2 » Набір на програму Competitive College Club 2017
18:03
Набір на програму Competitive College Club 2017

Набір на програму Competitive College Club 2017

Мережа EducationUSA Україна запрошує школярів та студентів приєднатися до програми Competitive College Club (CCC).

ССС – це група високомотивованих і талановитих українських школярів та студентів, які мають намір поступати до коледжів і університетів у США.

Competitive College Club є колективною платформою, яка консультує вступників до вищих навчальних закладів Сполучених Штатів протягом усього процесу подачі документів.

ССС міститиме різноманітні сесії, присвячені написанню есе, семінари з підготовки до стандартизованих тестів, сесії-репетиції інтерв’ю, волонтерство та програми розвитку лідерських якостей.

Мета програми – допомогти самоорганізованим і незалежним українським студентам мати більше шансів на вступ до американських коледжів та університетів.

Взяти участь у програмі можуть учні 9-11 класів, студенти або молоді фахівці, які зацікавлені у навчанні в США за бакалаврською або магістерською програмами чи в аспірантурі.

Також учасники програми мають бути академічно успішними зі співвідношенням відмінних або достатніх балів не менше 50/50 за останні два навчальні роки, вони повинні написати коротке есе і пройти співбесіду.

Кінцевий термін подання документів 16 січня 2017 року.

Переглядів: 236 | Додав: olivia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar